Restaurant Tram-Tram

Des de fa 8 anys, l'Advocat es pren molt seriosament el dia 1 d'agost, el meu aniversari.
Cada any, ell és l'encarregat de reservar el restaurant on celebrarem que he fet un any més. Comença a donar-hi voltes força mesos abans perquè molts restaurant estan tancats per vacances. I a sobre no s'hi val qualsevol restaurant, ell és molt exigent.


L'any passat em va portar al restaurant Tram-Tram regentat pel xef Isidre Soler. Situat a una casa baixa del barri de Sarrià, no només la seva ubicació respon a la història del barri sinó que el nom fa referència a l'antiga línia de tramvia que passava per davant mateix del local. 
L'ambient i la decoració del local fan que sigui molt acollidor i íntim, ideal per anar a gaudir de la vetllada en parella. I si teniu la sort de poder seure a la terrassa, ja serà la repanotxa!

La carta està elaborada en funció del que el mercat i la temporada ofereixen, així els seus plats van canviant estacionalment. A més teniu l'opció de menjar a la carta o tastar els seus menús degustació, festival i degustació per a grups. També us podeu apropar al migdia i tastar el seu menú. Nosaltres vam triar el Menú Festival i això és el que va ser, un autèntic festival!


Els plats que més ens van agradar:
- escuma de parmesà amb emulsió de tomàquet
- brandada de bacallà amb tres textures de xocolata i xip de llenties
- amanida de fruita de temporada amb pop i crema d'ametlles
- foie gras amb ou de corral a baixa temperatura i salsa périgueux
- textures de xocolata

Menjar al Tram-Tram va ser molt més que especial, tant pel menjar com pel tracte rebut, però a més a més perquè era una data especial per a nosaltres i a sobre embarassats! 
No ho dubteu, el Tram-Tram és l'opció ideal si el que voleu és conquerir bojament l'estòmac de la vostra parella. Hi tornarem, segur!
Què haurà preparat enguany l'Advocat???

Restaurant Tram-Tram
Major de Sarrià 121
08017 Barcelona

Comentaris

Entrades populars